Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar oldalak képes leírás - Szicília szigete.tlap.hu
részletek »

Magyar oldalak - Szicília szigete.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szicilia.tlap.hu » Magyar oldalak
Keresés
Találatok száma - 12 db
A vulkánok hazája

A vulkánok hazája

Az előző két részben megismerkedtünk az olasz csizma végén elhelyezkedő szigettel. Most � a sorozat zárásaként � vegyük sorba, mit is érdemes megnéznünk, ha idén nyáron Szicíliába vetődnénk... Olaszország; Szicília; Palermo; Messina;

Dél-Olaszország - Szicília 2002

Dél-Olaszország - Szicília 2002

Dél-Olaszország - Szicília 2002

Élménybeszámolók

Élménybeszámolók

ONGO Szicília - Olaszország - ongo

Mimi

Mimi

Szicília - Téma:Utazás - Online Lexikon

Palermo utazás blogon

Palermo utazás blogon

Palermo (szicíliai nyelven Palermu vagy Palemmu) Szicília legnagyobb városa és közigazgatási székhelye. 1-5 csillagos hotel, apartman és panzió kategóriák mindegyike, több mint 130 db szállásadó ajánlata kereshető. Szerencsére a közelbe olcsó repülőjáratokkal is eljuthatunk. Pozsonyból alig két óra az út (2010-ben közvetlen Ryanair), így repülővel a legkényelmesebb és legolcsóbb az utazás Trapani-ig, ahonnan busszal 10-12 eurós áron közvetlenül utazhatunk Palermo-ig. Rengeteg a látnivaló a közelben. Történelme, nevezetességei magyarul a leírásban.

Parkolás Ferihegyen | Ingyenes transzfer

Parkolás Ferihegyen | Ingyenes transzfer

A Ferihegy Autó Reptéri Parkoló ügyfeleinek udvarias kiszolgálást, gyors ügyintézést, az autóknak biztonságos parkolást kínál. Parkolás 0-24... Őrzött parkolónkban a nap 24 órájában biztonságban tudhatja autóját utazása alatt... Ingyenes transzfer... Kulturált, kényelmes, ingyenes transzfert biztosítunk a reptéri terminálokhoz az oda és vissza útra egyaránt... Szerviz...Utazása alatt szervizünkben megcsináltathatja autója lejárt zöldkártyáját, műszaki vizsgáját, autókozmetikánkban megszépítjük autóját...

Szicília - Utazás Fórum

Szicília - Utazás Fórum

Szicília egy Olaszországhoz tartozó sziget a Földközi-tengeren és mint ilyen vonzó turisztikai célpont a hazai utazóknak is. Információk azonban mind Szicíliáról, mind az ottani szálláshelyekről és éttermekről, vagy akár az Etnáról igen bonyolultan szerezhetők. Erre nyújt megoldást az Utazás Fórum Szicília témája, ahol több a szigetet megjárt utazó válaszol készségesen a felmerülő kérdésekre.

Hirdetés
Szicíliai nyaralás kedvező árakon, szállásajánlatok, látnivalók, utikalauz

Szicíliai nyaralás kedvező árakon, szállásajánlatok, látnivalók, utikalauz

Szicília egy csöppnyi Olaszország a Földközi tengerben. Rengeteg nemzet küzdött ezért a területért! Legyen Ön kiváltságos és nyaraljon ezen a csodaszép szigeten, melyet három tenger szegélyez. Honlapunk utazási és szállásajánlatokat, továbbá repülőjegyet kínál Szicília szigetére kedvező árakon. Emellett honlapunk segítségével mindent megtudhat Szicíliáról, ami a tökéletes nyaraláshoz kell!

Vampair - Szicília 2008

Vampair - Szicília 2008

A motoros k¨nny¨rep¨l´s webhelye

Tuti menü